KOM ALLEN 6 MAART 2020 NAAR DE FILMAVOND: “On the BASIS of sex”

In het kader van Internationale vrouwendag organiseert Zonta Den Haag op vrijdag 6 maart 2020 een filmavond. De film “On the basis of sex” wordt dan getoond in de Paleiskerk in Den Haag. De opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel van Zonta International: het UN Women project in Jordanië “Eid bi Eid” (Hand in Hand).

Datum: 6 maart 2020.
Aanvang  film: 19.45 uur.
Locatie: kerkgebouw de Vermaning van de Doopsgezinde Gemeente (ook bekend als de Paleiskerk) Paleisstraat 8 Den Haag

Inloop vanaf 19.00 uur; koffie/thee.
Film van 19.45 tot 22.00 uur (inclusief  een korte introductie over het goede doel).
Na afloop een hapje en een drankje tot 22.30 uur.

Meld je aan

MELD JE NU AAN via het formulier.

De kaarten kosten €15 per stuk. Graag vooraf overmaken op rekeningnummerNL60ABNA0472786113 ten name van Zonta Club Den Haag 1 o.v.v. filmavond + naam + aantal genodigden.

Tijdens de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel. Er is een PIN apparaat aanwezig.

Over de film

On the basis of sex: de film vertelt het waargebeurde en inspirerende verhaal van de juriste Ruth Bader Ginsburg die in een door mannen gedomineerde wereld haar weg heeft bevochten naar rechter bij het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. In de film staat zij aan het begin van haar carrière en worstelt zij met discriminatie op basis van geslacht. Ruth Bader Ginsburg is een van de grootste vrouwelijke iconen ter wereld en heeft enorm veel betekend voor vrouwenrechten en emancipatie wereldwijd.

Over het goede doel

De opbrengst van de film gaat naar een project in Jordanië “Eid bi Eid” (Hand in Hand). Dit project biedt Syrische vrouwelijke vluchtelingen en kwetsbare Jordaanse vrouwen mogelijkheden voor levensonderhoud en bescherming. Het is een project van Zonta International in samenwerking met UN Women.

MELD JE NU AAN via het formulier.