Kom allen 8 maart 2019 naar de filmavond: “Hidden Figures”

In het kader van Internationale vrouwendag organiseert Zonta Den Haag op Vrijdag 8 maart 2019 voor de vijfde keer een filmavond. De film “Hidden Figures” wordt dan getoond in de Paleiskerk in Den Haag. De opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel van Zonta Internationaal: het Unicef USA project ‘Let us Learn” in Madagaskar

Film: Hidden Figures
Datum: 8 maart 2019.

Aanvang  film: 19.45 uur.

Locatie: kerkgebouw de Vermaning van de Doopsgezinde Gemeente (ook bekend als de Paleiskerk)
Paleisstraat 8
Den Haag

Inloop vanaf 19.00 uur; koffie/thee.
Film van 19.45 tot 22.00 uur (inclusief  een korte introductiefilm over het goede doel).
Na afloop een hapje en een drankje tot 22.30 uur.

Aanmelden

Wil je zeker zijn van een plek, stuur dan een e-mail naar [email protected] o.v.v. eigen naam en aantal genodigden.

Betalen

De kaarten kosten €15 per stuk. Graag vooraf overmaken op rekeningnummerNL60ABNA0472786113 ten name van Zonta Club Den Haag 1 o.v.v. filmavond + naam + aantal genodigden.

Tijdens de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel. Er is een PIN apparaat aanwezig.

Over de film Hidden Figures

De film vertelt het waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse wetenschapsters die allen werkten in de West Area Computing Unit van het NASA Langley Research Center. De West Area Computing Unit was een groep die uitsluitend uit vrouwelijke Afro-Amerikaanse wetenschappers bestond en een belangrijk aandeel had in de ruimtewedloop. Dankzij hun berekeningen slaagde de Amerikaanse ruimtevaarder John Glenn er in 1962 als eerste Amerikaan in een baan om de aarde te vliegen.

Goede doel

Opbrengst gaat naar een goed doel van Zonta Internationaal: het Unicef USA project ‘Let us Learn” in Madagaskar. Het is een geïntegreerd educatieprogramma dat kansen creëert voor kwetsbare en buitengesloten kinderen, met name meisjes, in Madagaskar om hun recht op onderwijs in een veilige en beschermende omgeving te realiseren. Het project is gericht op het bereiken van buitenschoolse kinderen, het uitbreiden van onderwijs voor meisjes en het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Meld je aan  voor onze nieuwsbrief en je krijgt dan informatie over de filmavond en onze andere toekomstige activiteiten.