Wandel mee en ontdek Markante Haagse vrouwen op 28 september 2018

Ontdekkingsreiziger Alexandrine Tinne was spraakmakend en choqueerde de Haagse bevolking met haar gedrag. Maar wat is het verhaal van Bertha von Suttner en Sientje Mesdag? Loop op 28 september mee met deze speciae Zonta-wandeling onder leiding van ervaren gidsen van het Gilde Den Haag en ontdek het bijzondere leven van markante vrouwen in Den Haag. Deze wandeling is voor vrouwen en mannen…

Vrijdag 28 september 2018 – Aanvang 17.30, 18.00 of 18.30 uur.  De starttijd 18.30 uur is inmiddels VOL. De wandeling duurt circa 90 minuten.
Start: Millers, Plein 10A, Den Haag
Kosten: 17,50 euro
Stuur een e-mail als je je wilt aanmelden of vragen hebt en geef aan wanneer je wilt starten (17.30 of 18.00 uur, 18.30 is vol). Vroege vogels hebben eerste keuze..

Exclusief: Voor deze wandeling opent Van Lanschot aan het Lange Voorhout haar deuren van het pand waar Alexandre Tinne woonde. Ook is daar een muzikale verrassing. Verder biedt restaurant Millers een speciale dagschotel voor 16,50 euro aan na afloop: vooraf reserveren via telefoonnummer 070 362 9043 ovv Zonta.

De opbrengst van de wandeling is voor een goed doel: het Mama Verhalenkoor Den Haag.

Het MamaVerhalenKoor is een bijzondere groep vrouwen met verschillende culturele, religieuze en etnische achtergronden. Wekelijks komen zij bij elkaar om samen te zingen en hun ervaringen van afgelopen week met elkaar te delen. Tijdens workshops schrijven de Mama’s over thema’s uit hun leven. Van deze verhalen worden liedjes gemaakt die de Mama’s instuderen onder professionele begeleiding van Marion de Laat. Het MamaVerhalenKoor zingt haar eigen levenslied.

In het  Gilde-Journaal-september-2018 (pdf) staat een artikel over deze bijzondere wandeling die speciaal is ontwikkeld voor Zonta.

.