Zonta Filmavond 2021: Papicha

Op donderdag 28 oktober organiseert Zonta haar jaarlijkse filmavond. We nodigen je van harte uit om te komen. We vertonen de film Papicha.

Donderdag 28 oktober 2021

Aanvang 20.00 uur

Locatie: kerkgebouw de Vermaning van de Doopsgezinde Gemeente (ook bekend als dePaleiskerk) Paleisstraat 8, Den Haag

Inloop 19.30 uur

Film van 20.00 tot 22.00 uur

Na afloop een hapje en een drankje tot 22.30 uur

Papicha

De Algerijnse regisseur Mounia Meddour grijpt met Papicha terug naar gebeurtenissen tijdens de Algerijnse burgeroorlog in de jaren negentig. De achttienjarige studente Nedjima droomt ervan styliste te worden en verkoopt haar sexy kleding aan ‘papichas’, mooie jonge Algerijnse meisjes, in de toiletten van hippe nachtclubs. Haar onafhankelijke leven wordt drastisch ingeperkt door religieuze fundamentalisten die eisen dat alle vrouwen bedekt de straat op komen of het anders bekopen met hun leven. Maar Nedjima wijkt niet en organiseert bij wijze van protest een modeshow.

Tijdens de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel van Zonta International: Ending Child Marriage. Kind huwelijk is een wereldwijde schending van de mensenrechten en komt voor over de hele wereld.

Aanmelden:

Om zeker te zijn van een plek kan er via onderstaande link worden aangemeld. 

Aanmelding filmavond

Betalen
De kaarten kosten €17,50 per stuk. Graag vooraf overmaken op rekeningnummer NL60ABNA0472786113 ten name van Zonta Club Den Haag 1 o.v.v. “filmavond 2021” + naam + aantal genodigden.