• 7 maart 2024, 19.30 uur: Filmavond met La Bonne Epouse

  Van harte welkom op onze filmavond op donderdag 7 maart! We draaien de film La Bonne Epouse. Deze film gaat over Paulette en haar man die samen een huishoudschool hebben. Als plotseling haar man komt te overlijden, neemt (lees meer)

 • Acties tijdens Orange the World

  Zonta Den Haag was weer zeer actief tijdens Orange the World. Deze campagne wil geweld tegen vrouwen stoppen. We hebben oranje sjaals om beelden gehangen, en hebben met stoepkrijt aandacht voor dit probleem gevraagd. Diverse gebouwen in de (lees meer)

 • Haagse Zondagclubs organiseren wijnverkoop

  Het verschil tussen inkoop en verkoop van de wijn gaat naar Stichting Yasmin Den Haag, naar het traject “Jij & Yasmin Veilig”. Stichting Yasmin ondersteunt vrouwen op het gebied van veiligheid, zelfredzaamheid en economische zelfstandigheid. Deze wijn heeft (lees meer)

 • Muziektheater Helse Liefde op 11-11-2023

  Op zaterdagavond 11 november om 19.30 uur speelt de Mgr Schravenstichting de ontroerende muziektheatervoorstelling Helse Liefde in de Oude Kerk, Keizerstraat 8 in Scheveningen. Een voorstelling met prachtige zang en mooi spel, die je niet mag missen! Een (lees meer)

 • Terugblik Koningsdag 2023

  Op deze prachtige, koude dag heeft onze club sieraden verkocht op de vrijmarkt. We hebben daarmee € 2.500,- opgehaald voor ons project Ending Child Marriage. Een prachtig resultaat! We gaan volgend jaar opnieuw sieraden verkopen op Koningsdag. Dus (lees meer)

 • Mooie opbrengst Zonta-filmavond

  Eind mei 2023 is een check ter waarde van € 2.100,- overhandigd aan de Voedselbank Haaglanden: de opbrengst van de Zontafilmavond uit maart. Een prachtig bedrag dat door de Voedselbank wordt gebruikt om menstruatieproducten te kopen en te (lees meer)

 • Kessler Stichting blij met verzorgings-producten voor dak- en thuisloze vrouwen

  Al 110 jaar lang is de Kessler Stichting onderdeel van Den Haag en zorgen zij voor de sociaal kwetsbaarste mensen in deze stad. In het kader van Haagse Vrouwendag heeft Zonta Den Haag verzorgingsproducten ingezameld en aangeboden aan (lees meer)

 • Filmavond met “Wild” op 9 maart 2023

  Wij, dames van Zonta den Haag 1, nodigen jou en je vrienden van harte uit om onze succesvolle en gezellige filmavond bij te wonen op donderdag 9 maart 2023 om 19.30 uur met inloop vanaf 19.00 uur, in (lees meer)

 • Sieradenverkoop Koningsdag 2023

  Lever je sieraden in bij jouw Zonta-contact of onze secretaris, [email protected]! En natuurlijk ben je welkom op Koningsdag bij onze stand ergens in Den Haag. Locatie wordt later bekend gemaakt. Meer weten over ons project ” Ending Child (lees meer)

 • Filmavond 7 april 2022: De Dirigent

  Wij, dames van Zonta den Haag 1, nodigen u wederom van harte uit om een van onze succesvolle filmavonden bij te wonen. Ditmaal op donderdag 7 april 2022 om 19.30 uur met inloop vanaf 19.00 uur in de (lees meer)

 • Zonta Filmavond 2021: Papicha

  Op donderdag 28 oktober organiseert Zonta haar jaarlijkse filmavond. We nodigen je van harte uit om te komen. We vertonen de film Papicha. Donderdag 28 oktober 2021 Aanvang 20.00 uur Locatie: kerkgebouw de Vermaning van de Doopsgezinde Gemeente (ook bekend als dePaleiskerk) Paleisstraat 8, Den Haag Inloop 19.30 uur Film van 20.00 (lees meer)

 • Zonta zegt nee Tegen menstruatie-armoede

  In Den Haag alleen al zijn er 1.300 vrouwen tussen de 13 en 53 afhankelijk van de Voedselbank. Zonta vindt dat maandverband voor hen geen luxe mag zijn.  Daarom zet Zonta zich in voor deze vrouwen door geld (lees meer)

 • Doe mee met de Zonta Waag Quiz en bierproeverij

  Stop menstruatie armoede! Zonta in samenwerking met De Waag: ZATERDAG 27 MAART OM 20:00 Wij slaan de handen in één voor het goede doel. In het kader van internationale vrouwendag organiseert Zonta ieder jaar in maart een evenement (lees meer)

 • Stadhuis Den Haag kleurt oranje

  16 dagen Orange the World vanaf 25 november 2020

  25 november is de Internationale Dag van Geweld tegen Vrouwen. Op deze dag, die in het leven is geroepen door de Verenigde Naties, wordt aandacht gevraagd voor alle vormen van geweldpleging tegen vrouwen en meisjes, zoals huiselijk geweld, (lees meer)

 • KOM ALLEN 6 MAART 2020 NAAR DE FILMAVOND: “On the BASIS of sex”

  In het kader van Internationale vrouwendag organiseert Zonta Den Haag op vrijdag 6 maart 2020 een filmavond. De film “On the basis of sex” wordt dan getoond in de Paleiskerk in Den Haag. De opbrengst van deze avond (lees meer)

 • Zonta Centennial Award voor Hameeda Lakha

  Hameeda Lakho ontvangt Centennial award Zonta

  Op 25 november 2019 ontving Hameeda Lakho de Centennial Award van de Haagse Zonta clubs. Hameeda Lakho is expert en inhoudsdeskundige huiselijk geweld en kindermishandeling, auteur en sociaal ondernemer. Ze is werkzaam als gastdocent, herstelcoach en motivational speaker. (lees meer)

 • Zonta Den Haag Orange the world

  Den Haag Kleurt Oranje

  25 november is de Internationale Dag van Geweld tegen Vrouwen. Op deze dag, die in het leven is geroepen door de Verenigde Naties, wordt aandacht gevraagd voor alle vormen van geweldpleging tegen vrouwen en meisjes, zoals huiselijk geweld, (lees meer)

 • Bridgedrive 17 november 2019

  Inmiddels heeft de bridgedrive plaatsgevonden en de opbrengst is1235 euro. Dit bedrag heeft Zonta den Haag aangevuld tot 2500 euro. Op veler verzoek organiseert de serviceclub Zonta Den Haag 1 opnieuw een bridgedrive! U bent van harte uitgenodigd (lees meer)

 • €1.500 voor “Let us learn” project in Madagaskar

  Jaarlijks organiseert Zonta Den Haag een filmavond op internationale vrouwendag. Dit jaar  hebben zo’n 100 belangstellenden de film ‘Hidden figures’ bekeken in de Paleiskerk in Den Haag. De opbrengst van deze avond, €1.500 is bestemd voor het door (lees meer)

 • Zonta 100 jaar

  De eerste Zonta club werd opgericht in Buffalo in de Verenigde Staten inmiddels alweer 100 jaar gelden. Zonta den Haag is 55 jaar geleden opgericht als eerste club in Nederland. Inmiddels heeft Zonta 29.000 leden in 63 landen (lees meer)

 • Kom allen 8 maart 2019 naar de filmavond: “Hidden Figures”

  In het kader van Internationale vrouwendag organiseert Zonta Den Haag op Vrijdag 8 maart 2019 voor de vijfde keer een filmavond. De film “Hidden Figures” wordt dan getoond in de Paleiskerk in Den Haag. De opbrengst van deze (lees meer)

 • “Orange the World” 2018

  Op 25 november de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Zonta vraagt op deze dag aandacht voor alle manieren van geweld die wordt gepleegd tegen vrouwen en meisjes, zoals huiselijk geweld, genitale verminking, seksuele intimidatie, huwelijkse dwang en (lees meer)

 • Binnenhof oranje gekleurd

  Op 26 november 2018 werd het Binnenhof en de Grote Marktstraat in Den Haag oranje gekleurd in het kader van de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen. Om 18:30 uur hebben minister Sigrid Kaag en burgemeester Pauline Krikke (lees meer)

 • Handbagsale van Zonta werd druk bezocht

  Zonta handbagsale groot succes

  De Handbag sale van zondag 25 november 2018 was een groot succes. ‘Het loopt als een tierelier’, vertelt organisator Marion Bootsma van Zonta. ‘We hebben al ruim 800 tassen verkocht. Er zijn vrouwen met 4 of 5 exemplaren (lees meer)

 • Verslag Markante vrouwen wandeling

    Vrijdagavond 28 september 2018 liepen 100 deelnemers mee met de 1e wandeling ‘Markante vrouwen in de residentie’. De wandeling werd begeleid door gidsen van het Gilde, dat de wandeling speciaal voor Zonta Den Haag heeft ontwikkeld. Vanaf Millers (lees meer)

 • Stand van zaken lustrumproject 2014 Femmes For Freedom

  Twee jaar geleden vierde Zonta Den Haag samen met Zonta Nederland haar 50-jarig bestaan. Met elkaar brachten we het geweldige bedrag van 54.437,11 euro bij elkaar. Volgens afspraak is 10% (5450 euro) overgemaakt naar Zonta International. De rest (lees meer)

 • Femmes for Freedom

  In het 10e lustrumjaar 2014 steunt Zonta Nederland Femmes for Freedom, een organisatie die streeft naar huwelijkse vrijheid en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

 • Zonta says NO!

  Zonta Says NO to Violence Against Women, A campaign to end violence against women and girls “Zonta Says NO to Violence Against Women” is a Zonta International campaign to raise awareness of and increase actions to end violence (lees meer)

 • Fundraising

  Fundraising heeft het inzamelen van geld tot doel. Deze gelden worden beschikbaar gesteld aan projecten die de maatschappelijke positie dan wel het welzijn van vrouwen bevorderen.

 • Tafel van Zeven

  Eerste groep Goudse deelnemers is aan Tafelvanzeven gestart. Zonta Gouda faciliteert de eerste Goudse deelnemersgroep financieel en met persoonlijke inzet van de leden. De bedoeling is hier een meerjarenproject van te maken.

 • ZIF

  Het doel van de Zonta International Foundation (ZIF) is de charitatieve en educatieve programma’s van Zonta International te steunen. De ZIF verhoogt het geld waarmee Zonta International programma’s over de hele wereld financiert.